Onze Missie

Wij zijn een steenhouwerij welke gespecialiseerd is in het vervaardigen en plaatsen van grafmonumenten. Omdat wij graag aan ‘uw’ wensen willen voldoen, hebben wij nauw persoonlijk contact met de nabestaanden. Persoonlijke benadering is voor Delta Natuursteen essentieel, want een grafmonument is heel persoonlijk en waardevol, voor een heel lange periode.

Met tientallen jaren ervaring in natuursteenbewerking en als gecertificeerde natuursteenbewerkers, kunnen wij ruimschoots voldoen aan uw specifieke wensen. Ons lidmaatschap van de Algemene Bond voor Natuursteenbewerkingsbedrijven, een kwaliteitsborging, is iets waar we dan ook trots op zijn.

Ook voor toepassingen van natuursteen in bouw en interieur kunt u bij ons terecht. Dat kan varieren van dorpels, aanrechtbladen, vensterbanken, vloeren tot complete gevelbekledingen.

Garantie

Delta Natuursteen staat garant voor kwaliteit. Onze garantie toont aan dat wij staan voor onze grafstenen, urnen en ander materieel. Op gebied van innovatie toetsen we, met enige regelmaat, toepassingen en bewerkingen of materialen. Zo kunt u altijd uitgaan van de laatste trends en maakt u optimaal gebruik van mogelijkheden op gebied van natuursteenbewerking.

Wij halen als extra dienst grafmonumenten af om bijzetting mogelijk te maken. Garanties nemen wij zonder problemen over. Na bijplaatsing plaatsen wij het monument, in overleg met u weer terug.

ROB VAN DIS
Het is fijn om mensen te kunnen begeleiden bij het vinden van een passend gedenkteken. Met persoonlijk contact en ervaring sta ik u bij in deze moeilijke periode van uw leven. Ik ben te bereiken op nummer 06 – 360 37 336.
ELLEN SCHOOT
Ik wil er graag zijn voor de mensen, vooral in deze moeilijke periode. Waar nodig help en informeer ik u om samen het uiteindelijke gedenkteken te creëren.
Dit in informele sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

Stijlvol

Persoonlijk

Vakkundig

Wij nodigen u van harte uit om ons bedrijf in Velp te bezoeken en samen met ons uw natuursteen tijdloos vorm te geven