Unieke monumenten

Unieke monumenten vallen op door hun afwijkende vormgeving. Deze monumenten zijn het resultaat van samenwerking tussen de steenhouwer en de opdrachtgever. Het model is vaak door de opdrachtgever d.m.v. een schets of volledige tekening aangeleverd. In overleg met de steenhouwer wordt gekeken wat technisch haalbaar is, en van welk materiaal of materialen het gemaakt gaat worden. In een Uniek monument zijn veel persoonlijke wensen verwerkt. Het monument geeft veel weer van de overledene. Ze zijn persoonsgebonden en daardoor uniek.

Staal, koper, brons en belgisch hardsteen

Op dit moment heeft Delta Natuursteen een aantal Unieke monumenten ontwikkeld. We hebben gebruik gemaakt van staal, koper, brons en belgisch hardsteen. Het zijn monumenten die niet zomaar bij iedereen passen.

Ambachtelijk: met vakmanschap gemaakt, van oude degelijkheid

Eén ding is zeker; van dit monument is er maar één, een uniek exemplaar! De onderdelen van een Uniek monument zijn vaak van Europese oorsprong. Dit betekent een relatief korte levertijd. U moet denken aan maximaal 8 weken vanaf opdracht. Over kosten kan niets concreets gezegd worden, het is exclusief maatwerk. Vraagt u, geheel vrijblijvend, een offerte aan.